Suna Whatsapp

Nunta la Padurile Regale

Pădurile Regale reprezintă una dintre locațiile de poveste ale Bucureștiului, oferind un spațiu ideal pentru desfășurarea unor evenimente speciale.

Nunta la Padurile Regale a fost un eveniment deosebit, în care elementele amenajării au fost inspirate de cadrul natural.

Liniștea deplină și spectacolul vizual oferit de locație a reprezentat decorul perfect pentru o nuntă unică. Acesta nunta in aer liber s-a conturat într-o poveste fermecătoare, inspirată de frumusețea și pacea naturii, departe de efervescență orașului.

Atmosfera de poveste a fost sporită de aranjamente florale special create pentru a sublinia vibrația naturii și sentimentul înălțător de iubire, ele fiind puncte definitorii pentru acest eveniment.

Aranjamentele de pe mese s-au remarcat prin mixul creativ de verdeață cu accente delicate de flori albe și pământii. S-au utilizat frunze de magnolie, asparagus, pitosporum, lalele albe, bobițe negre și ornithogalum, conturându-se astfel un joc autentic al contrastelor.

De asemenea, pentru nunta la Padurile Regale s-a creat o arcadă deosebită pentru cununia civilă, aceasta fiind învăluită într-un mix reușit de verdeață cu orhidee albă, anthurium și floarea miresei, flori simbol pentru fericire și frumusețe aristocrată.

În privința buchetului de mireasă, s-au utilizat flori albe, fiind realizată o asociere elegantă de bujori, trandafiri de grădină și mini trandafiri, completați armonios de brunia și echeveria.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Padurile Regale

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin