Suna Whatsapp

Aranjamente florale – Botez Dorotheea

Aranjamente florale – Botez Dorotheea

Petrecerea de botez pentru micuța Dorotheea s-a desfășurat într-un cadru modern, elegant, ambianța fiind încărcată de farmec și bună-dispoziție.

Tema a fost caruselul, o creație jucăușă care aduce în prim-plan magia copilăriei și spiritul inocent. Caruselul este un element care prin definiție este un creator de distracție, surâs și bucurie, ele fiind cuvintele reprezentative pentru această petrecere.

Decorul floral a fost elementul ce a completat perfect întreaga amenajare, acesta fiind unul ce a impresionat prin grație, delicatețe și rafinament desăvârșit.

Au fost create aranjamente florale elegante, în nuanțe gingașe de alb, roz, ivory și somon, așezate strategic alături de suporturi cu lumânări aurii și albe și elementul central, caruselul. Totodată, întregul aranjament a fost completat de servete albe cu frunze de maslin, acestea având și valențe simbolice care trimit cu gândul la sentimente de bunăstare, prosperitate și relaxare.

Decorul pentru cristelniță a fost compus din flori în aceeași cromatică. Aranjamentul floral pentru cristelnita este circular, la baza vasului, compus din hortensie, trandafiri, euforbia, eustoma.

Aceste aranjamente florale au contribuit la crearea unui decor plin de farmec și candoare, el fiind unul dintre elementele principale care au marcat începutul unei frumoase și memorabile petreceri.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Stejarii Country Club

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin