Suna Whatsapp

Termeni si conditii

Informatii generale:

IMOD Flowers este un atelier de creație și artă florală cu un backround în arte plastice si design.

Dispunand de o varietate de produse, de la un simplu si clasic buchet de trandafiri rosii, la aranjamente florale deosebite, cosuri cu flori, cutii cu flori si chiar flori in ghiveci,  IMOD Flowers iti ofera solutie pentru toate persoanele dragi din viata ta.

Denumirea companiei: SC Artaflorilor SRL

Adresa Sediului Social: Oras Insuratei, Sos. Brailei, nr 20, Bl B3, Sc 2, Ap 20, Jud Braila

Adresa Punct de Lucru: Strada Theodor Aman, nr 28, Sector 1, Bucuresti

Cod Unic de Inregistrare: 35067330

Nr. Reg. Comertului: 09/541/2015

Telefon: 0740226829

Email: office@imodflowers.ro

Livrarea comenzilor

Buchetele si aranjamentele florale comandate sunt livrate de curierii nostri interni pentru Bucuresti si Ilfov.

Toate comenzile plasate pana in ora 12 pot fi livrate in aceeasi zi conform programului de livrare.

Oferim, la cerere, poza cu buchetul sau aranjamentul floral inainte de ambalare pentru livrare.

Echipa Imodflowers nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care livrarea nu se poate face datorita informatiilor de livrare eronate, destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extrema, acces limitat la adresa.

Conditii de garantie

Sc Artaflorilor isi rezerva dreptul de a face modificari partiale sau totale asupra informatiilor prezentate pe site, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor. De asemenea, SC Artaflorilor isi rezerva dreptul de a suspenda sau a desfiinta acest site fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

Florile sunt produse perisabile si oferim o garantie de 5-7 zile pentru prospetimea florilor in cazul respectari regulilor de intretinere mentionate la Sfaturi utile

Returnarea produsului se va face in urmatoarele conditii:

–       Reclamatiile vor fi facute, in scris, in maxim 24 h de la primirea coletului si insotite obligatoriu de poza de justificare din momentul livrarii

–       Returnarile au termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea pe email/telefon

Politica de retur

Avand in vedere ca florile sunt produse perisabile acestea nu pot fi returnate.

Pot fi returnate doar produsele neperisabile: vase si accesorii. Acestea pot fi trimise la adresa Imodflowers  – Strada Theodor Aman, nr 28, Bucuresti, Sector 1. Costul curierului pentru retur este suportat de catre client.

Suma achitata initial va fi rambursata integral clientului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea deciziei de returnare.

Clientul isi va primi valoare comezii fara alte despagubiri.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate promovata de SC Artaflorilor SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

SC Artaflorilor SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.imodflowers.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0740.226.829.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0740.226.829 sau la adresa de email: office@imodflowers.ro.

Preturile

Preturile afisate sunt preturile finale. La preturile afisate pe site se adauga costurile de livrare care difera in functie de ziua si intervalul orar in care se face livrarea.

In cazul in care se doreste anularea unei comenzi efectuata cel tarziu cu 24h inainte de data  livrarii , clientul are obligatia de a comunica acest lucru in cel mai scurt timp si i se restituie suma integral.

In cazul in care se doreste anularea comenzii efectuata in aceeasi zi , clientul are obligatia de a comunica acest lucru in cel mult 2 ore de la plasare comenzii.Dupa termenul de 2 ore, clientul poare anula comanda dar i se percepe o taxa de 15% din valoarea comenzii. Imodflowers.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site in functie de preturile florilor la bursa de flori Olanda.

Valoarea minima a unei comenzi pe site cu livrare este de 150 ron. Comenzile cu o valoare cuprinsa intre 100 lei si 149 lei se pot livra cu un cost suplimentar de 20 lei.

Toate comenzile sub 100 lei se ridica de catre client de la atelierul Imodflowers (adresa: Strada Theodor Aman, nr 28, Secor 1, Bucuresti), de Luni pana Vineri intre orele 10 – 18 si  Sambata intre orele 10 – 14 sau din Magazinul IMOD Flowers din incinta Mall AFI Cotroceni, de Luni pana Duminica intre orele 10-21.

Recenzii/ Comentarii

Utilizatorii pot posta recenzii si comentarii atata timp cat continutul acestora:
– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator si  nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de “spam”.
In vederea postarii de recenzii si comentarii nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false

Dispozitii finale

Din momentul lansarii comenzii si cumpararea acesteia, clientul accepta fara alte obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin