Suna Whatsapp

Intrebari frecvente

Pot opta si pentru un alt aranjament / buchet in afara celor prezentate pe site?

Da, se pot comanda si alte aranjamente. Ne puteti trimite ideile dumneavoastra la adresa de e-mail office@imodflowers.ro sau telefonic la numarul 0740.226.829. Puteti configura orice aranjament in functie de preferinte. 

 

In cazul in care sunt in strainatate pot trimite flori cuiva din Bucuresti?

Bineinteles, chiar daca nu sunteti in tara puteti comanda de pe site-ul nostru. Sunt aceleasi reguli. Dupa confirmarea platii aranjamentele se pregatesc pentru livrare.

 

Cat de sigura este plata online cu un card bancar ?

Plata cu cardul se face prin serviciu securizat ePayment.

Cateva motive pentru care acest serviciu este foarte sigur ar fi :

– Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online ci pe paginile securizate ale procesatorului

– Datele nu sunt stocate nici pe serverele procesatorului. In momentul in care introduci datele de card, acestea sunt trimise criptat spre serverele bancii emitente pentru autentificarea tranzactiei

– Toate serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor

 

In cazul in care ma razgandesc, se poate anula comanda?

In cazul in care se doreste anularea unei comenzi efectuata cel tarziu cu 24h inainte de data  livrarii, clientul are obligatia de a comunica acest lucru in cel mai scurt timp si i se restituie suma integral.

In cazul in care se doreste anularea comenzii efectuata in aceeasi zi , clientul are obligatia de a comunica acest lucru in cel mult 2 ore de la plasare comenzii. Dupa termenul de 2 ore, clientul poare anula comanda dar i se percepe o taxa de 15% din valoarea comenzii.

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin