Suna Whatsapp

Buchete flori

Întotdeauna florile reușesc să ne încânte privirea și inima cu frumusețea și mireasma lor încântătoare. Considerate daruri ale naturii, florile prin estetica lor structurală au căpătat de-a lungul istoriei o putere simbolică prin intermediul cărora putem exprima astăzi emoții și intenții în cel mai deosebit mod. Din dragoste pentru frumos, la atelierul IMOD Flowers iau naștere deosebite buchete de flori, ele impresionând prin frumusețe fără cusur, eleganță formală, culori diafane și parfum încântător. Valorificând fiecare floare în parte, artiștii noștri florali creează cu mare măiestrie buchete de flori ce inspiră frenezie, jovialitate și farmec. Colecția noastră este una variată, aici regăsindu-se numeroase buchete de flori, potrivite pentru orice ocazie specială. De asemenea, pentru persoanele care doresc să ofere buchete de flori personalizate, specialiștii noștri vor tine cont de preferintele acestora, creând povestea florală care să reflecte cu exactitate mesajul și emoțiile dorite a fi transmise. Descoperă mai jos colecția de buchete de flori realizate din pasiune de IMOD Flowers și oferă-le celor dragi cele mai memorabile daruri.

Pret:
Buchet – Esenta de vara 1Buchet Esenta de vara
295,00 lei
buchet de flori cu trandafiri rozBuchetul de flori Fericire
235,00 lei
Buchet de flori Pune-ti o dorintaBuchet de flori Pune-ti o dorinta
830,00 lei
Buchetul de flori Rapsodie de toamnaBuchetul de flori Rapsodie de toamna
180,00 lei
buchet cu flori galbene si portocaliiBuchet cu flori galbene si portocalii
189,00 lei
buchet de flori cu trandafiri rosiiBuchet de flori cu trandafiri rosii
229,00 lei
Buchetul de flori Rozensia 1Buchetul de flori Rozensia
227,00 lei
Buchetul de flori Orange passionBuchetul de flori Orange passion
245,00 lei
Buchet cu hortensia rozBuchet cu hortensia roz
40,00 lei/fir
Buchetelul cu flori rozBuchetelul cu flori roz
170,00 lei
Buchet cu hortensia albastra vintageBuchet cu hortensia albastra vintage
185,00 lei
Buchet cu hortensia bordeauxBuchet cu hortensia bordeaux
185,00 lei
Buchet cu trandafiri si dhaliiBuchet cu trandafiri si dhalii
155,00 lei
Buchetul de flori Toamna pastelata scaledBuchetul de flori Toamna pastelata
285,00 lei
Buchetul inspiratie de toamna scaledBuchetul inspiratie de toamna
265,00 lei
Buchetul Esenta toamnei 1 scaledBuchetul Esenta toamnei
340,00 lei
Intrebari frecvente
Care este valoarea minima a unei comenzi? Valoarea minima a unei comenzi pe site, cu livrare gratuită, este de 150 RON. La comenzile cu o valoare care variaza intre 100 si 149 RON, se percepe o taxa extra de 20 RON. Livrarea se efectueaza de catre curierii proprii in Bucuresti si zonele limitrofe. De asemenea, se pot ridica si personal din magazinul nostru din AFI Cotroceni Mall.
Se poate emite factura pentru produsul comandat? Da, se poate emite factura pentru produsul comandat. In momentul achizitionarii online a buchetelor de flori, sunt colectate informatii in vederea onorarii cu succes a comenzilor solicitate. Informatiile pot viza: numele, adresa de livrare, mod de facturare, adresa de facturare sau numerele de telefon.
Pot trimite buchete de flori daca locuiesc in strainatate? Exista posibilitatea sa trimiti buchete de flori daca nu te afli in Romania, cu conditia ca adresa de livrare sa fie in Bucuresti sau in zonele sale limitrofe.
Am posibilitatea de a returna produsul comandat? Pe fondul perisabilitatii, florile nu pot fi returnate. In situatia in care produsul primit nu este cel comandat, puteti sesiza acest lucru la adresa de e-mail : office@imodflowers.ro sau la telefon 0740.226.829 si colegii nostri vor gasi o solutie pentru remedierea situatiei.
Pot fi create si alte tipuri de buchete de flori decat cele existente? Echipa IMOD Flowers este deschisa la orice sugestie privind crearea buchetelor de flori. Astfel, tinand cont de ideile si nevoile clientului, artistii florali vor realiza buchetul de flori perfect pentru persoana draga. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti ideile pe e-mail : office@imodflowers.ro sau telefonic / Whatsapp la numarul 0740.226.829.