Suna Whatsapp

Cununie Civila Toamna

Cununie Civila Toamna

Odată cu trecerea de la vară la toamnă, inspirația de culoare nu lipsește. De la frunzele care se schimbă in copaci, până la apusurile romantice,  paletele de culori bogate și calde sunt aparent peste tot de îndată ce sosește septembrie. Acest lucru este valabil și pentru florile de nuntă de toamnă – multe dintre cele mai populare flori ale sezonului pot fi găsite în nuanțe dramatice de portocaliu, roșu, galben, violet și chiar maro. Indiferent dacă tema nunții tale de toamnă este rustic șic, clasic, boho sau ceva între ele, pariem că florile tale vor juca un rol important în decor.

Decorul pentru aceasta cununie civila Toamna in aer liber  cuprinde o arcada pentru oficiere decorata cu flori in nuante tomnatice. Aranjamentul floral contine trandafiri, crizantemene, minitrandafiri, frunze de stejar, astilbe. Nuantele se potrivesc perfect in peisajul tomnatic. Intreaga atmosfera este intregita de insulite cu cilindri cu lumanari pentru un cadru mai romantic.

Buchetul de mireasa a fost perfect armonizat cu decorul si este compus din trandafiri, ranunculus, minitrandafiri, skimmia, panicum, frunze de stejar. Portocaliul ranunculusului  se împerechează dramatic cu roșu intens al trandafirilor si completat frumos cu maro.

Tonurile întunecate și vibrante sunt o modalitate excelentă de a vă face locația să iasă în evidență în timp ce se îmbină cu culorile profunde ale toamnei, în special pentru un loc în aer liber.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Belvedere Grand Ballroom

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin