Suna Whatsapp

Eveniment corporate Alpha Bank

Tema acestui eveniment corporate a fost Urban Jungle, un concept tot mai frecvent întâlnit astăzi în arhitectura de evenimente. Acest nou stil presupune crearea unui cadru natural sau a unui spațiu verde în interiorul unei clădiri. Aducerea în prim plan a naturii luxuriante și vibrante în viața aglomerată a orașului a fost ideea de bază a acestui eveniment corporate.

Pentru crearea unei ambianțe cochete, ce îndeamnă la relaxare s-a optat pentru piese de mobilier vintage, cu elemente arhitecturale clasice în asociere cu un mix spectaculos de verdeață și flori elegante.

Inspirate de măreția junglei, aranjamentele au fost așezate strategic, inundând spațiul urban și creionând un peisaj exotic de excepție. Pentru acest eveniment corporate s-au utilizat plante deosebite, ce se remarcă prin frumusețea lor structurală:  Viburnum, Amarilis, Antirinium, Ammi Visnaga, Phalaenopsis, Monstera, Amaranthus.

Contrastul superb și aspectul arhitectural, obținute prin asocierea mix-ului de verdeață cu elementele urbane contemporane au fost puncte de referință ale acestui decor superb.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Alpha Bank 

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin