Suna Whatsapp

Cristi si Andrada

Nunta Cristi si Andrada – O nuntă deosebită, marcată de ambianța magică și frumusețea inspirată de natură.

Cu accente romantice, la granița între clasic și contemporan, decorul floral a fost unul spectaculos. Zona de intrare a restaurantului a fost evidențiată cu ajutorul unui aranjament floral din verdeață mixtă (eucalipt, salal, iederă, ruscus) asociat cu vase cilindrice din sticlă, cu lumânări. Încă de la intrare este conturată atmosfera romantică ce îndeamnă oaspeții la petrecere și bună dispoziție.

Mesele invitaților au fost decorate cu aranjamente florale înalte, pe suporturi liniare aurii, păstrând aceeași nota clasică de romantism. Aranjamentele florale au fost alese în tonuri de pastel (alb, ivory, peach,verde), ele fiind alcătuite din hortensii, trandafiri, eustoma, antirrhinum, ammi visnaga. Dincolo de frumusețea acestor flori, se regăsesc valențele romantice și simbolistica profundă, ele aducând în prim plan cele mai pure și sincere emoții de iubire și recunoștință.

Mireasa a ales un buchet de mireasa elegant, în tonuri calde, romantice, cu flori de sezon, în nuanțe alb, roz pal și ivory. Acesta a fost compus din trandafiri, eustoma, bujori, delphinium, astilbe, scabiosa, panicum, mure, lathyrus si eucalipt. În aceeași notă de pastel a fost și buchetul nașei, acesta fiind alcătuit din bujori coral charm, trandafiri vuvuzela, mathiola peach, hypericum, lathyrus cu accente de eucalipt si seneccio.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Sky Grand Ballroom Ploiesti

Atunci cand visele devin realitate! Acesta este motto-ul care desavarseste echipa Imod Flowers. O echipa de profesionisti, o dedicare incomensurabila si o pasiune de nedescris, o adevarata arta. Multumim din suflet pentru tot, pentru toata implicarea voastra si in special pentru toata rabdarea avuta! Ati transformat acest eveniment important din viata noastra intr-un moment feeric, plin de culoare si eleganta! ♥️

Andrada
RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin