Suna Whatsapp

Simina & Dave – Domeniul Manasia

Simina & Dave – Domeniul Manasia – Nunta in aer liber

Simina a optat pentru un buchet curgator in nuante pastelate ce s-a potrivit perfect cu rochia ei crem. Buchetul de mireasa contine dhalia, bujori, trandafiri, lalele, oxypethalum, amaranthus, eustoma, lathirus. Lumanarile de cununie au pastrat aceeasi idee si au avut un buchetel curgator in ton cu buchetul de mireasa. Una din domnisoarele de onoare a fost catelusa cuplului ce a purtat la gat o coronita de flori in ton cu buchetul de mireasa.

Buchetul nasei  a fost in nuante  de roz , compus din bujori, trandafiri, eustoma, oxypethalum, minitrandafiri.

Cununia civila s-a oficiat in aer liber pe pajistea de la Domeniul Manasia. Decorul pentru aceasta cununie a fost un cerc imbracat in mix de verdeata si accente de flori in nuante pastelate. Terasa a fost pregatita pentru o petrecere cosy intre apropiati. Aranjamentele meselor au variat in functie de tipul de masa. Pentru cele rotunde s-a optat pentru un aranjament intr-o fuctiera ceramica cu flori pastelate iar pentru mesele dreptunghiulare s-a ales o ghirlanda de flori pe mijlocul mesei in aceleasi tonuri. Intreg decorul este completat perfect de suporti cu lumanari si ghirlande de lumini.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Domeniul Manasia

 

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin