Suna Whatsapp

Nunta Andreea si Alexandru

Nunta Andreea si Alexandru – Această nuntă s-a desfășurat în Grădina Vlahiia, o oază de liniște desprinsă dintr-o altă lume, lipsită de griji și frământări.

Abordând o tematică rustică, s-au utilizat elemente naturale, simple și elegante, într-o paletă de culori calde și revigorante. Prin prisma arhitecturii scaunelor, a meselor frumos aranjate și a decorațiunilor din sticlă suspendate s-a creat un cadru feeric, ce adăuga profunzime și un farmec aparte întregului decor de nuntă.

Buchetul de mireasă a fost un adevărat spectacol de forme, culori și miresme. Acesta a fost compus din trandafiri, matricaria, bujori, lavandă, matthiola, green bell si delphinium, flori bogate, cu un aspect elegant și delicat. În aceeași notă gingașă a fost și accesoriul de păr, o coroniță din flori naturale deosebite, ce complimenta perfect chipul miresei.

Aranjamentele pentru mese sunt compuse din mix de sticlute, vase cu lumanari si felii de lemn, pastand aceeasi tematica rustica. Pentru o atmosfera romantica, de grinda s-au legat borcane cu lumanari si sticlute cu flori de camp.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Gradina Vlahiia

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin