Suna Whatsapp

Nunta Carmen si Marius

Nunta Carmen si Marius – Tematica acestui minunat eveniment a fost Green Forest, un concept inedit în care s-a dorit crearea unei experiențe uimitoare pentru invitați. Pentru această nuntă, decorul a fost unul spectaculos, încărcat cu elemente rustice din lemn și verdeață luxuriantă.

Pentru a conferi acel aspect de poveste, s-au utilizat elemente clasice precum lumânări aurii, felii din lemn și flori albe, pentru un plus de luminozitate și romantism.

Buchetul de mireasă ales de Carmen a fost unul deosebit, o adevărată simfonie de culori și miresme încântătoare. În compoziția acestuia s-au regăsit trandafiri, bujori, ranunculus și echeveria, acestea conturând împreună o poezie florală, care oglindește în profunzime emoția iubirii. De asemenea, Carmen a ales o coroniță splendidă, din flori naturale, aliniată esteticii buchetului ales.

Aranjamentele pentru mese au fost la baza mesei, o minigradina cu plante verzi si flori. Lumanariile aurii au intregit povestea si au transformat sala intr-un cadru romantic.

Zona de photo a fost special amenajata si este compusa dintr-un panou cu mix de verdeata, un cadru desprins din natura.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Hotel Metropolis

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin