Suna Whatsapp

Cununie Carmen si Marius

Cununie Carmen și Marius – Mirii au abordat tematica vintage pentru acest moment emoționant din viața lor. Într-un cadru idilic, atemporal, cu un decor floral ce inspiră romantism și o ambianță de poveste, cununia celor doi a fost una cu totul deosebită.

Decorul de nuntă s-a concentrat pe foarte multe detalii romantice și rafinate, culori pastelate și flori elegante. Cu alte cuvinte, s-a creat o estetică de nuntă în care s-a asociat romantismul unei epoci trecute cu detalii contemporane de excepție.

Atmosfera romantică a fost creată prin intermediul decorului floral deosebit. Pentru acesta s-a utilizat flori delicate și elegante precum bujorii, trandafirii, liliacul și echevaria. De asemenea, pentru un contrast superb s-a utilizat și un mix de verdeață.

Carmen a ales un buchet de mireasă compus din aceleași flori, ele împreună conturând o sensibilitate aparte, ce evocă nostalgie.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Lacul Colibita, Bistrita

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin