Suna Whatsapp

Botez Ilinca

Un moment cu totul deosebit a fost botezul micuței Ilinca. Fiind desfășurat într-un cadru mirific, acest eveniment a impresionat prin spectacol de culoare, eleganță contemporană și veselie.

Botez Ilinca – Pe mesele invitaților au fost create aranjamente florale elegante, ce au surprins prin jocul inedit de culoare oferit de nuanțele florilor și elementele de inspirație rustică (felie de lemn și lumânări), ele ajutând la crearea unei ambianțe speciale. Mix-ul creativ de trandafiri, lalele, tuberose, eustoma, matthiola si eucalipt, toate în nuanțe vesele, au dat tonul petrecerii.

Pentru ceremonia din biserică, micuța Ilinca a purtat o coroniță deosebită cu minitrandafiri peach, asortându-se perfect cu cromatica rochiei sale de botez.

În privința aranjamentului floral pentru cristelniță, acesta a fost unul spectaculos și expresiv datorită formelor și coloristica vibrantă a florilor din compoziție – hortensie, lalalele, trandafiri, matthiola și eustoma.

În aceeași notă veselă și jucăușă a fost creat și aranjamentul pentru lumânarea de botez, fiind utilizate flori colorate precum lalele, eustoma, trandafiri, tuberose, matthiola si eucalipt bobițe, accesorizată în final, cu o panglică roz.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Cortina Garden

Mulțumesc Imod Flowers ca ai adus culoare la botezul fetiței mele. Mulțumesc ca ați reușit cu informații putine furnizate de mine sa înțelegeți și sa realizați exact ce-mi doream. Mulțumesc ca v-ați ocupat de tot inclusiv livrarea și aranjatul decorațiunilor la eveniment…multumesc pentru tooot!
P.S. Toate aranjamentele și decorațiunilor din timpul evenimentului au fost foarte admirate de invitați😊

Iolanda, mamica
RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin