Suna Whatsapp

Nunta Palatul Snagov

Nunta la Palatul Snagov a fost una de excepție, în care fascinația, strălucirea și luxul au fost cuvintele definitorii pentru acest eveniment. Fiind aleasă tematica glamour, această nuntă s-a desfășurat într-o locație exclusivistă, cu un decor impozant, deosebit de elegant.

Întreaga amenajare de nuntă a fost una de poveste, fiind subliniată de arhitectura Palatului Snagov, aranjamentele florale impunătoare și cromatica strălucitoare.

Nunta la Palatul Snagov – Mesele invitaților au fost aranjate cu elemente de inspirație clasică, fiind utilizate sfesnice de cristal și aranjamente înalte cu flori, în nuanțe de alb și verde. Aranjamentele florale au fost compuse din trandafiri, hortensie, eustoma, lalele, mathiola, ammi visnaga, delphinium si eucalipt.

Intrarea în palat a fost evidențiată cu ajutorul unei ghirlande din verdeață mixtă și vase de sticlă cu lumânări. Compoziția din iederă, salal, eucalipt, ruscus asociată cu felinarele cu lumânări au creat cadrul perfect ce prevestea o ambianță de poveste.

Astfel, nunta la Palatul Snagov a fost una memorabilă, încărcată de strălucire, somptuozitate și farmec clasic.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Palatul Snagov

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin