Suna Whatsapp

Garden Party – Club Cortina

Garden Party – Club Cortina

Vorbind despre o  nunta in aer liber, o grădină este fără îndoială cea mai bună opțiune, ea permite idei nesfârșite și nelimitate pentru ceremonia și recepția ta. Natura va fi cel mai bun fundal pentru o astfel de ocazie specială. Plin cu o mulțime de lumânări, zone speciale de relaxare, verdeață generală și flori, decorul și detaliile nunților în grădină sunt toate incredibil de  romantice.

Acest eveniment a fost cu totul special, fiind desfășurat la Cortina Garden, o locație deosebită din apropierea Bucureștiului. Parfumul divin al naturii, cerul luminos, azurul apei și liniștea naturii au alcătuit cadrul natural perfect pentru o nuntă ca în povești.

Atmosfera romantică a fost creată prin intermediul decorului boem, acesta fiind conturat cu ajutorul creațiilor florale elegante și delicate așezate strategic, conferind astfel un efect vizual de excepție.

Buchetul de mireasa cu pampas a fost ales special sa se potriveasca cu tematica evenimentului. Este compus din fire de pampas, trandafiri roz pal, scabioasa alba, serrouria, ruscus.  Toate elementele de decor contin iarba de pampas.

Mesele au fost frumos aranjate, fiind utilizate elemente de inspirație romantică, mai precis: aranjamente cu flori în nuanțe de roz și iarba de pampas, mix de vase de sticlă cu lumânări și ghirlandă de verdeață la bază. Acest decor s-a încadrat perfect în stilul evenimentelor garden party.

Cununia civila in aer liber s a oficiat in aceeasi locatie si respecta aerul relaxant al evenimentului. Decorul pentru cununia civila este alcatuit dintr-o arcada decorata cu aranjament floral in tematica aranjamentelor de nunta. Mireasa a optat pentru un accesoriu delicat, de pus in par, cu flori in nuante de alb.

Atractia serii a fost candy bar-ul si fruit bar-ul: O zona colorata unde vedetele au fost delicoasele tarte cu fructe si fructele de sezon frumos aranjate in vase de sticla. Intreg decorul este in perfecta armonie cu sticlutele cu flori, suporti cu lumanari.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Cortina Garden

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin