Suna Whatsapp

Anthurium la ghiveci

149 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Anthurium la ghiveci Ziua Îndrăgostiților, ziua în care avem 24 de ore pentru a arăta cât de mult îi apreciem pe cei pe care îi iubim. Nu ar putea exista o altă floare mai asociată cu această zi decât trandafirul. Dar… știai că Anthurium la ghiveci este absolut perfect pentru a-ți arăta dragostea de Ziua Îndrăgostiților? Iată un motiv pentru care Anthurium este cea mai bună floare sau planta pentru Ziua Îndrăgostiților. Floarea Anthurium  are forma unei inimi. Această formă unică de inimă și originile tropicale fac din Anthurium un simbol al frumuseții exotice. Când oferiți Anthurium cadou, este expresia supremă a iubirii pentru Valentine. Inaltime planta aproximativ 65 cm.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin