Suna Whatsapp

Planta in ghiveci Dendrobium nobil

195 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Planta in ghiveci Dendrobium nobil Dendrobium nobile este o specie de orhidee care îi uimește pe fanii orhideelor ​​cu florile sale parfumate și luxuriante. Cum să le plantezi și să le îngrijești corect: Lumină: într-un loc luminos, dar fără lumina directă a soarelui. Temperatura: Dendrobium nobile iubește un cadru răcoros și bine aerisit, cu o temperatură între 12 și 18 grade Celsius. Apă: Această orhidee nu trebuie udată în exces. Este suficient să-l udați o dată la șapte până la nouă zile. Udați dendrobium nobile numai odată ce solul său este aproape uscat. Acest lucru poate fi determinat cu ușurință cu ajutorul unei frigărui. Înfigeți frigăruia în pământ și ridicati-o din când în când. Dendrobium nobile necesită apă dacă frigăruia este uscată. Culori disponibile in functie de stoc: alb, roz si portocaliu/galben

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin