Suna Whatsapp

Tablou cu licheni verzi

180 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Tablou cu licheni verzi Realizat cu o grija si o atentie excetionala, tabloul cu licheni verzi este perfect atat pentru interioarele urbane moderne, cat si pentru decorurile rustice. Acest tablou este realizat din licheni verzi , bobite de euclipt si feriga stabilizata. Tabloul contine elemente naturale stabilizate care nu isi vor pierde aspectul natural. Dimensiune tablou 13 X 18 cm, rama alba. Tabloul cu licheni poate fi personalizat cu mesaj in functie de preferinte. Termen de executie 24 ore. Instrucțiuni: Numai pentru uz intern. Evitati expunerea directa la lumina solara. Nu se uda.

Nota

Dorim să vă informăm că tablourile noastre cu licheni sunt unice și delicate, iar fiecare poate varia în funcție de disponibilitatea și tipurile de licheni disponibile, fotografiile fiind cu titlu de prezentare. Cu toate acestea, vă garantăm că fiecare tablou va reflecta aceeași frumusețe și eleganță care definesc produsele noastre.

Ambalajul și rama tablourilor pot varia în funcție de stoc și disponibilitate, dar vom alege opțiuni similare care să completeze și să pună în valoare frumusețea fiecărui tablou.

Pentru a vă ajuta să vă bucurați de tabloul cu licheni în cel mai bun mod posibil, fiecare tablou este însoțit de instrucțiuni detaliate de îngrijire, astfel încât să vă puteți bucura de el mulți ani de acum înainte.

Livrăm tablourile noastre cu licheni cu aceeași grijă și profesionalism, folosind ambalaje special concepute pentru a proteja tabloul și a-l livra în cea mai bună stare.

Dacă aveți întrebări despre disponibilitatea sau cerințele specifice pentru tablourile cu licheni, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă ajuta să găsiți tabloul perfect care să vă încânte.

SKU: IMD-147 Categorie:

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin