Suna Whatsapp

Planta in ghiveci orhidee Phaleanopsis

195 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Planta in ghiveci orhidee Phaleanopsis este, fără îndoială, o plantă frumoasă. Un cadou minunat de lungă durată, care este o alternativă excelentă la un buchet de flori proaspete. Planta in ghiveci orhidee Phaleanopsis este disponibila într-un ghiveci din ceramică minunat nuanțele orhideelor ​​noastre pot varia în funcție de disponibilitate. Cum să le îngrijești corect: Lumină: Orhideea in ghiveci iubeste lumina, dar sa nu bata soarele direct pe planta. Temperatura: Camerele intre 18-22 grade Celsius, uda de 2 ori pe saptamana, dar asta va varia de la camera la camera. Apă: Testați cu degetul înainte de udare și utilizați apă filtrată la temperatura camerei. Utilizați o lingură sau o sticlă cu pulverizator. Turnați/pulverizați apa direct pe fiecare rădăcină a plantei de orhidee. Fiecare rădăcină a plantei de orhidee are nevoie de 6 linguri. de apă (20 pulverizări) Sfaturi Orhideele sunt organisme vii sensibile și reacționează diferit la fiecare mediu, așa că testarea  înainte de udare este foarte importantă. Dacă rădăcina este încă umedă după 3-4 zile, puteți uda o dată pe săptămână. Dacă rădăcinile și frunzele plantei sunt uscate și șifonate, înseamnă că le este sete și puteți crește udarea. Dacă rădăcinile și frunzele sunt galbene și arată îngroșate, atunci orhideea este udată în exces. Nu atingeți petalele florilor de orhidee, deoarece acestea vor provoca ofilirea florilor.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin