Suna Whatsapp

Planta Aloe Vera

165 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Planta Aloe Vera 

Un cadou încântător pentru orice ocazie, această plantă de Aloe Vera este livrată într-un vas elegant de ceramica. Gelul din interiorul plantei de Aloe Vera are multe proprietăți vindecătoare, făcându-l un cadou benefic pe care să îl primească cineva.

Plantele de Aloe Vera sunt o „plantă suculentă” fără tulpină, care formează bulgări, care produce frunze groase, cărnoase, cu pete gri. Este ușor de crescut, dar necesită un sol bine drenat și multă lumină solară puternică. Aloe Vera este o plantă tolerantă la secetă, perfectă pentru zonele calde și uscate. 

Aloe Vera are proprietăți de salvare a pielii care ajută la vindecarea arsurilor, tăieturilor și a altor iritații ale pielii. Proprietățile anestezice, antibacteriene și de restaurare ale țesuturilor fac din aceasta o plantă vindecătoare „must-have” pentru case. Nu este doar o suzetă pentru arsuri solare. Aloe vera este ușor de cultivat acasă și poate oferi un punct de interes biroului sau pervazului ferestrei. Aloe Vera este, probabil, planta suculentă perfectă pentru începători, datorită capacității sale de a rezista perioade lungi de timp fără apă.

Inaltime planta 50 cm , diametru ghiveci 16 cm

SKU: IMD-2068 Categorie:

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin