Suna Whatsapp

Orhidee Cymbidium in Ghiveci – O Eleganta Exotica pentru Acasa

305 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Orhidee Cymbidium in Ghiveci – O Eleganta Exotica pentru Acasa

Adaugati un strop de eleganta exotica în casa dumneavoastra cu aceasta Orhideea Cymbidium in ghiveci, disponibila acum in buticul nostru de flori! Aceasta orhideen Cymbidium, impresioneaza cu frumusetea sa distinctiva si durabilitatea sa remarcabila.

Caracteristici:

Eleganta Exotica: Orhideea Cymbidium se remarca prin flori exotice, cu culori vibrante si forme uimitoare, aducand o nota de rafinament in orice incăpere.

Durabilitate Uimitoare: Cymbidium este cunoscuta pentru durabilitatea sa remarcabila. Fiind o orhidee rezistenta, va rămâne frumoasa și vibrantă pentru o perioada indelungata, oferindu-va bucurie continua.

Ghiveci Elegant: Fiecare orhidee Cymbidium vine insotita de un ghiveci elegant, adaugand un plus de stil la decorul casei dumneavoastra.

Ingrijire usoara: Aceasta planta in ghiveci are nevoie de foarte putina ingrijire. Instructiunile de ingrijire sunt incluse pentru a va asigura ca planta dumneavoastra prospera..

Aceasta planta in ghiveci este perfecta pentru: un decor elegant si rafinat, Cadou special pentru persoanele dragi, atmosfera deosebita la evenimente speciale sau ocazii festive.
Adaugati Orhideea Cymbidium in ghiveci in cosul de cumpărături acum și transformați-vă spațiul într-un paradis floral!

Culoare poate sa difere on functie de stoc.

Nota

Dorim să vă informăm că produsele noastre din categoria “Aranjamente Florale” sunt create cu pasiune și pricepere. Compoziția fiecărui aranjament floral este personalizată și se bazează pe disponibilitatea florilor, sezonalitate și creativitatea noastră.

Vă rugăm să luați în considerare că fotografiile produselor sunt doar de prezentare și aranjamentele reale pot să difere ușor în funcție de disponibilitatea florilor și stocul nostru. Cu toate acestea, ne angajăm să păstrăm același nivel de eleganță și frumusețe în fiecare aranjament floral.

Dacă doriți să verificați disponibilitatea specifică a anumitor flori sau a vasului, vă încurajăm să ne contactați pentru a vă oferi informații actualizate.

Suntem bucuroși să vă oferim o fotografie cu aranjamentul final înainte de livrare, astfel încât să puteți fi siguri că acesta corespunde așteptărilor dumneavoastră.

Echipa noastră de floriști este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sfaturi și consiliere personalizată, astfel încât să obțineți aranjamentul floral perfect pentru orice ocazie.

Livrăm produsele noastre cu grijă și profesionalism, folosind pungile noastre distinctive IMOD pentru a asigura că fiecare aranjament ajunge la destinație în cea mai bună formă posibilă. Fiecare aranjament floral este însoțit de un mesaj personalizat conform cerințelor din formularul de comandă și este livrat de curierii proprii IMOD Flowers.

Indiferent de aranjamentul floral pe care îl alegeți, vă garantăm că veți primi flori proaspete și de cea mai bună calitate.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin