Suna Whatsapp

Nunta Iulia si Sergiu

Nunta Iulia si Sergiu – Putem caracteriza în cateva cuvinte această nuntă, ca fiind una boemă, romantică, intimă, în culori delicate și diafane. Decorul floral a fost unul elegant, în nuanțe pastelate, ce inspirau fericire, prosperitate și euforie.

Buchetul de mireasa, in nuante pastel, are o forma aerisita si este compus din bujori, trandafiri, anemone, ornithogalum, lalele, delphinium, panicum, eucalipt si bobite. Mirele si-a accesorizat costumul cu o  cocarda de pus in piept cu flori din buchetul miresei.

Pentru mesele invitatiilor s-au ales aranjamente florale la baza mesei cu flori in nuante deschise, diafane. Un aranjament compus din borcan cu buchetel de flori, felii de lemn si lumanari au complet tabloul romantic al petrecerii.  Pentru aranjamentele florale de pe mesele invitatiilor s-au folosit: hortensii, bujori, eustoma, delphinium, antirrhinum si eucalipt.

De asemenea, nelipsite din acest tablou romantic au fost: colivia pentru dar, mesajele reprezentative și formele cilindrice speciale pentru lumânări

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Lacul Bicaz

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin