Suna Whatsapp

Nunta Alexandra si Alex

O combinatie de flori delicate si culori diafane definesc nunta romantica a Alexandrei si Alex.

Nunta Alexandra si Alex – Pentru acest eveniment special, s-au ales flori cu valențe simbolice puternice, ideale pentru exprimarea iubirii necondiționate în cel mai pur mod.

Romantism inseamna culori  pastelate, cum ar fi alb, ivory, nuante de roz,  lavanda si piersica. Aceste nuante comunica pasiunea, delicatetea, impreuna cu dragostea si devotamentul. Florile delicate, cum ar fi trandafiri, bujori și anemone definesc multe dintre emotiile complexe si minunate care insotesc o poveste de dragoste.

Alexandra si-a ales un buchet de mireasa curgator, usor texturat in nuante de alb, ivory, rozuri pale, lavanda si piersica, o combinatie perfecta de bujori, trandafiri, delphinium, anemone, astilbe, amaranthus si eucalipt.

Buchetul de nasa pastreaza aceeasi tema, un buchet curgator in nuante de albastru. S-a potrivit perfect cu rochia bleu ciel a nasei.. Micuta domnisoara a purtat pe cap o coronita din flori mici si delicate in nuante de alb si roz.

Lumanarile de cununie au avut decor pe o parte, tot curgator si s-au folosit flori ce se regasesc in buchetul de mireasa.

Ambianță caldă, ornamentele deosebite, combinația inedită de flori elegante și diafane și culorile pastelate au fost elemente reprezentative pentru nunta romantică a Alexandrei și a lui Alex.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Palatul Mogosoaia

 

 

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin