Suna Whatsapp

Alin si Mirela – Nunta la Palatul Snagov

Alin si Mirela – Nunta la Palatul Snagov

Nunta la Palatul Snagov a fost una de excepție, în care fascinația, strălucirea și luxul au fost cuvintele definitorii pentru acest eveniment. Fiind aleasă tematica greenery, această nuntă s-a desfășurat într-o locație exclusivistă, cu un decor impozant, deosebit de elegant.

Mirela a optat pentru un buchet de mireasa curgator, in nuante de alb si accente de verde. Atractia buchetului este orhideea alba curgatoare ce a fost frumos incadrata de trandafiri, eustoma, astilbe, amarahtus si eucalipt. 

Buchetul de nasa a pastrat aceeasi floare vedeta doar ca a fost in nuante de roz deschis. Orhideea roz a fost frumos asezata intre trandafiri de gradina, astrantia, eustoma si astilbe.

Mesele invitaților au fost aranjate cu elemente de inspirație clasică, fiind utilizate sfesnice aurii și aranjamente înalte cu flori, în nuanțe de alb și verde. Aranjamentele florale au fost compuse din trandafiri, dhalia, eustoma, campanula, antirrinium, ammi visnaga, delphinium si eucalipt. Elementul definitoriu a fost auriul, astfel ca s-au ales scaune aurii cu pernute albe, farfurii suport de sticla cu margine aurie si tacamuri in ton. Servetele ivory cu frunzulita de ecualipt si paharele verzi au completat perfect decorul unei aranjament de masa elegant.

Decor floral : IMOD Flowers
Locatie : Palatul Snagov

RECOMANDĂ

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin