Suna Whatsapp

Cosul Bogăție albă

295 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Cosul  Bogăție albă Nimic nu reușește sa arate aprecierea mai bine decât un cos plin cu cele mai alese flori. Este motivul pentru care am creat acest cos cu flori, pe care l-am numit „ Bogăție albă”. Cosul  Bogăție albă este un coș cuprins de mireasma bogată a liliacului și coturat de delicatețea trandafirilor albi, a florilor de Eustoma și a lalelelor. Fiecare fir din acest aranjament floral este ales cu cea mai mare atenție și își găsește locul perfect în această bogăție delicată. Pentru cei care doresc să știe exact ceea ce oferă, iată câteva detalii despre fiecare floricică din coș:

  • Trandafirul alb. Este o floare plină de simbolistică, prezentă într-o mulțime de legende. Cel mai bine însă, este caracterizat de puritate, inocență, pace și liniște.
  • Eustoma ( Lisianthus). La fel de elegantă și gingașă ca și trandafirul, aduce o pată de culoare în orice buchet. Are o cromatică variată și simbolizează viața lungă și fericită.
  • Liliacul. Înmiresmatul liliac alb aduce un puternic miros de parfum și semnifică puritatea și tinerețea. Este asociat cu renașterea și cu primăvara, fiind și un simbol al supraviețuirii;
  • Minitrandafirii. Sunt micile elemente de legătură, care leagă buchetul, fiind pata de culoare care formează un tablou complet;
  • Helleborus. Este o floare frumoasă, care înflorește în primăvara timpurie, fiind un adevărat vestitor al anotimpului cald.
  • Lalelele. Sunt cele mai populare flori din lume și transmit un puternic mesaj de prețuire.

Dacă vrei să îi arăți unei persoane prețuirea, așadar, acest buchet este mesagerul perfect, construit cu flori de primăvară în culori diafane, care deși efemere, vor desena amintiri deosebite. Dimensiune cos: Lungime 35 cm, latime 15 cm.

Nota

Dorim să vă informăm că produsele noastre din categoria “Aranjamente Florale” sunt create cu pasiune și pricepere. Compoziția fiecărui aranjament floral este personalizată și se bazează pe disponibilitatea florilor, sezonalitate și creativitatea noastră.

Vă rugăm să luați în considerare că fotografiile produselor sunt doar de prezentare și aranjamentele reale pot să difere ușor în funcție de disponibilitatea florilor și stocul nostru. Cu toate acestea, ne angajăm să păstrăm același nivel de eleganță și frumusețe în fiecare aranjament floral.

Dacă doriți să verificați disponibilitatea specifică a anumitor flori sau a vasului, vă încurajăm să ne contactați pentru a vă oferi informații actualizate.

Suntem bucuroși să vă oferim o fotografie cu aranjamentul final înainte de livrare, astfel încât să puteți fi siguri că acesta corespunde așteptărilor dumneavoastră.

Echipa noastră de floriști este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sfaturi și consiliere personalizată, astfel încât să obțineți aranjamentul floral perfect pentru orice ocazie.

Livrăm produsele noastre cu grijă și profesionalism, folosind pungile noastre distinctive IMOD pentru a asigura că fiecare aranjament ajunge la destinație în cea mai bună formă posibilă. Fiecare aranjament floral este însoțit de un mesaj personalizat conform cerințelor din formularul de comandă și este livrat de curierii proprii IMOD Flowers.

Indiferent de aranjamentul floral pe care îl alegeți, vă garantăm că veți primi flori proaspete și de cea mai bună calitate.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin