Suna Whatsapp

Cos cu flori bucuria in culori

275 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Cos cu flori bucuria in culori Orice moment este un moment bun sa oferi flori, fie ca i le oferi mamei, iubitei sau unei prietene. Daca tot oferi, de ce sa nu o faci intr-un mod remarcabil?Tu aduci intentia, noi aducem florile si iti pregatim un cos colorat, care va incanta orice doamna si domnisoara. Acest Cos cu flori bucuria in culori  este o explozie de culoare si mirosuri imbiietoare. Continutul sau este desenat de : – Hortensii. Sunt flori rotunde si colorate, originare din Asia de Sud Est. Sunt perfecte in orice buchet, imbogatindu-l si oferindu-i personalitate; – Trandafiri. Clasicul trandafir este nelipsit din cele mai frumoase buchete. Nu lipseste nici din cosul nostru. Rezistent, insa discret, colorat si inmiresmat, este indragit de orice doamna si domnisoara. – Lalele. Lalelele sunt flor de primavara originare din Turcia. Sunt simbol al iubirii si prezinta o diversitate uriasa, in asa fel incat pot uimi de fiecare data. – Zambile. Sunt cele care ofera mireasma buchetului. Au o dragalasenie aparte si sunt prezente in buchete doar primavara, ceea ce le face cu atat mai apreciate. – Eustoma. Sunt flori irezistibile, venite tocmai din stepa nord-americana. Imprumuta din eleganta trandafirului si din gingasia macului, transformandu-se in flori ce nu au cum sa nu fie indragite. Ofera-i un buchet plin cu flori ce abunda in arome, culori si semnificatii. O vei face fericita!

Nota

Dorim să vă informăm că produsele noastre din categoria “Aranjamente Florale” sunt create cu pasiune și pricepere. Compoziția fiecărui aranjament floral este personalizată și se bazează pe disponibilitatea florilor, sezonalitate și creativitatea noastră.

Vă rugăm să luați în considerare că fotografiile produselor sunt doar de prezentare și aranjamentele reale pot să difere ușor în funcție de disponibilitatea florilor și stocul nostru. Cu toate acestea, ne angajăm să păstrăm același nivel de eleganță și frumusețe în fiecare aranjament floral.

Dacă doriți să verificați disponibilitatea specifică a anumitor flori sau a vasului, vă încurajăm să ne contactați pentru a vă oferi informații actualizate.

Suntem bucuroși să vă oferim o fotografie cu aranjamentul final înainte de livrare, astfel încât să puteți fi siguri că acesta corespunde așteptărilor dumneavoastră.

Echipa noastră de floriști este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sfaturi și consiliere personalizată, astfel încât să obțineți aranjamentul floral perfect pentru orice ocazie.

Livrăm produsele noastre cu grijă și profesionalism, folosind pungile noastre distinctive IMOD pentru a asigura că fiecare aranjament ajunge la destinație în cea mai bună formă posibilă. Fiecare aranjament floral este însoțit de un mesaj personalizat conform cerințelor din formularul de comandă și este livrat de curierii proprii IMOD Flowers.

Indiferent de aranjamentul floral pe care îl alegeți, vă garantăm că veți primi flori proaspete și de cea mai bună calitate.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin