Suna Whatsapp

Coronita de craciun cu globuri bordeaux

195 lei

TVA inclus

Stoc epuizat

Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Coronita de craciun cu globuri bordeaux Transformă instantaneu orice masă sau cameră cu Coronita de craciun cu globuri bordeaux. Piesele centrale de masă creează un impact mare în orice spațiu, iar această cornita din brad natural este exemplul perfect. globurile visinii strălucitoare sunt frumos accentuate pe un fundal de brad nobil verde, pin și tuia. Fundita alabstra din catifea accentueaza contrastul de culori si texturi. Această Coronita de craciun cu globuri bordeauxeste versatilă și perfectă a infrumuseta casa in prag de sarbatoare. O poti agata de usa pentru a intampina oaspetii in atmosfera festiva. Sau o poti aseza pe masa de Craciun pentru a transforma atmosfera in magia sarbatorilor. Diametru coronita aproximativ 35 cm.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin