Suna Whatsapp

Coronita Craciun cu Figurina

190 lei

TVA inclus

Stoc epuizat

Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Coronita Craciun cu Figurina

Visezi la un Craciun alb? Ai ghicit, la fel și noi. Coroanita noastra alba de iarnă in aer liber este un caștigator sigur in acest sezon de sarbatori și atingerea finală perfectă pentru orice usa de intrare, șemineu sau decor festiv. Acesta senzatie sezoniera te incanta, este realizată manual din brad natural si accesorii tematice: globuri, instalatie, figurina, stelute. Când vine vorba de coronite, florarii noștri experți au dezvoltat dimensiunile de vis pentru orice ușă.  O notă de lux pentru casa dvs. sau a persoanelor dragi, trimiteți o coronita IMOD Flowers astăzi și bucurați-vă de livrare standard gratuită și de ambalaj sezonier pentru cadouri. Diametru coronita 30 cm.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin