Suna Whatsapp

Coroana funerara cu flori albe

(O recenzie client)

595,00 lei

TVA inclus
Descriere

Coroana funerara cu flori albe

Acesta coroana funerara cu flori albe exprima sentimentele sincere pe care le-ai avut fata de persoana plecata. Coroana funerara are in compozotie trandafiri albi, eustoma, orhidee cymbidium, ammi visnaga, viburnum si verdeata mixta.

Mesajul este personalizat in functie de preferinte. Diametru coroana 60 cm. Termen de executie 24 ore. Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.

Nota Produsul "Coroana funerara cu flori albe" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. IMOD Flowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promitem ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii proprii, gratuit in Bucuresti.

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron

1 recenzie pentru Coroana funerara cu flori albe

  1. Silvia

    Produsul comandat arată ca in imagine, iar personalizarea mesajului exact ca cel comandat. Livrarea la timp direct la locația evenimentului.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin