Suna Whatsapp

Buchetul de flori cu echeveria

(O recenzie client)

218,00 lei

TVA inclus
0,00 lei
  • Total: 0,00 lei
Descriere

Buchetul de flori cu echeveria Carpe diem! Alege Buchetul de flori cu echeveria, o adevarata explozie de culoare alaturi de hortensia, trandafiri si orhidee. Forma rotunda si tonurile vesele imbie la bucurie.

Nota Produsul "Buchetul de flori cu echeveria" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron

1 recenzie pentru Buchetul de flori cu echeveria

  1. Alois Niculescu

    Buchetul este foarte frumos, florile sunt proaspete si exact cit trebuie de imbobocite. Livrarea a fost foarte rapida si florile au ajuns in conditii foarte bune. Toate detaliile comenzii au fost respectate intocmai. Multumesc si voi cumpara sigur si in viitor.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin