Suna Whatsapp

Buchetul de flori cu bujori coral charm

195,00 lei

TVA inclus
0,00 lei
  • Total: 0,00 lei
Descriere

Buchetul de flori cu bujori coral charm Bujorii sunt simboluri ale onestității, transparenței și inocenței. Bucurați-vă de puritatea acestui buchet de flori, deoarece vă umple casa cu frumusețea și aroma sa dulce. Bujorii coral charm sunt flori delicate care înfloresc pentru o perioadă scurtă de timp, făcându-i foarte râvniți și exclusivi. Cadoul perfect pentru a face pe cineva să zâmbească! Acest buchet de flori este compus din 5 bujori coral si flori de mustel. Pentru a asigura prospețimea florilor noastre, culoarea bujorilor poate fi diferită de cea din fotografie. Florile pot ajunge, de asemenea, închise și tocmai gata să înflorească.

Nota Produsul "Buchetul de flori cu bujori coral charm" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori cu bujori coral charm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin