Suna Whatsapp

Buchetul de flori Concentratie de iubire

535 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Buchetul de flori Concentratie de iubire Cum poti sa ii arati toata dragostea ta intr-un gest simplu? Ii oferi un buchet de flori. Buchetul de flori Concentratie de iubire este buchetul ideal, deoarece contine florile care exprima cel mai puternic sentiment, , trandafirii rosii, evidentiati prin nuante de roz, rosu sau lila. Este un buchet spectaculos, pe care iubita ta il va pastra in minte si in suflet chiar si dupa ce florile vor fi de mult ofilite. Povestea acestuia este spusa de urmatoarele flori:

  • Trandafiri. Trandafirul este floarea universala a iubirii. Ori de cate ori vrei sa oferi o floare persoanei iubite, trandafirul este alegerea normala;
  • Eustoma. Este o floare plina de farmec, prin care iti exprimi recunostinta si dorinta de a avea  o legatura vesnica;
  • Alchemillia. Este o floare frumoasa, de culoare galben-verzuie, care creaza detaliul de contrast in buchet.
  • Mathiola. La fel ca si trandafirul, este o floare care semnifica mereu afectiune. Nu exista alta floare care sa exprime mai bine ” Pentru mine vei fi mereu frumoasa! “
  • Astrantia roma. Buchetul este completat de cateva fire de Astrantia Roma, o floare care exprima tarie, curaj si protectie.

Acest buchet rosu contine iubire in forma concentrata, exprimata zile la rand prin mireasma si prospetimea florilor din el. Merita, asadar, sa i-l oferi persoanei iubite.  

Nota

Dorim să vă informăm că produsele noastre din categoria “Buchete de flori” sunt create cu pasiune și pricepere. Compoziția fiecărui buchet de flori este personalizată și se bazează pe disponibilitatea florilor, sezonalitate și creativitatea noastră.

Vă rugăm să luați în considerare că fotografiile produselor sunt doar de prezentare și buchetele reale pot să difere ușor în funcție de disponibilitatea florilor și stocul nostru. Cu toate acestea, ne angajăm să păstrăm același nivel de eleganță și frumusețe în fiecare buchet floral.

Dacă doriți să verificați disponibilitatea specifică a anumitor flori sau a ambalajului, vă încurajăm să ne contactați pentru a vă oferi informații actualizate.

Suntem bucuroși să vă oferim o fotografie cu buchetul de flori înainte de livrare, astfel încât să puteți fi siguri că acesta corespunde așteptărilor dumneavoastră.

Pentru a asigura prospețimea florilor, în unele situații, buchetele pot fi livrate cu waterpack (rezervor de apă). Acest lucru contribuie la menținerea prospetimii florilor pentru mai mult timp.

Echipa noastră de floriști este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sfaturi și consiliere personalizată, astfel încât să obțineți buchetul floral perfect pentru orice ocazie.

Livrăm produsele noastre cu grijă și profesionalism, folosind pungile noastre distinctive IMOD pentru a asigura că fiecare buchet de flori ajunge la destinație în cea mai bună formă posibilă. Fiecare buchet de flori este însoțit de un mesaj personalizat conform cerințelor din formularul de comandă și este livrat de curierii proprii IMOD Flowers.

Indiferent de buchetul pe care îl alegeți, vă garantăm că veți primi flori proaspete și de cea mai bună calitate.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin