Suna Whatsapp

Buchet personalizat cu trandafiri rosii

16 lei /fir

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Buchet personalizat cu trandafiri rosii

Trandafirii sunt cel mai frecvent asociați cu dragostea și dragostea. Trandafirii roșii au captat mințile și inimile îndrăgostiților de pe tot globul de generații. Dăruirea unui singur fir sau a unui buchet de trandafiri roșii la aniversare, prima întâlnire, Ziua Îndrăgostiților sau doar pentru că este modalitatea perfectă de a spune „Te iubesc” atunci când cuvintele nu sunt suficiente.

Buchetul de flori va fi legat cu o panglica rosie. Comanda minima 11 fire, poza este cu titlu de prezentare si contine 25 de fire.

Nota

Categoria “Personalizează-ți propriul buchet”  – pentru a vă transforma visele florale în realitate. Aveți libertatea de a alege fiecare floare în parte și de a adăuga câte fire doriți, începând cu minim 5 fire pentru fiecare buchet.

Dacă doriți să vă asigurați de disponibilitatea tipului de floare și a culorii preferate, vă invităm să ne sunați. Suntem aici pentru a vă ajuta să creați buchetul perfect și pentru a răspunde la orice întrebare aveți.

Livrarea buchetelor personalizate este gestionată de echipa noastră și se efectuează cu atenție și profesionalism, folosind pungile noastre IMOD distinctive pentru a păstra prospăt buchetul în timpul transportului.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin