Suna Whatsapp

Buchet de mireasa cu floarea soarelui

365 lei

TVA inclus
Opțiunile de livrare precum ziua, interval orar sau mesaj personalizat se vor alege în pagina de comandă.
Cumpăra acum
Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Buchet de mireasa cu floarea soarelui

Un buchet de nuntă cu floarea soarelui adaugă o explozie vesela de culoare zilei nunții tale, sunt luminoase și însorite și atât de populare printre mirese. O floarea soarelui tradițională are un centru circular din care petale lungi izbucnesc în exterior. Denumirea științifică pentru o floarea soarelui este helianthus care în greacă înseamnă soare (helios) și floare (anthos).

Floarea-soarelui simbolizează adorația, loialitatea și longevitatea, o mare parte din semnificația floarea-soarelui provine de la omonim, soarele însuși. Petalele galbene strălucitoare sunt însorite și vesele, în timp ce centrele întunecate adaugă o notă de dramatism.

Aceste buchete de nuntă galbene însorite funcționează cel mai bine pentru o nuntă în aer liber și la țară, sau o temă de nuntă rustică.

Floarea soarelui poate fi cu ușurință asociată cu alte flori și verdeață proaspătă. Arată atât de drăguț cu tonuri de albastru și violet, cum ar fi eringium, lavandă, clematis. Știați că floarea soarelui nu este doar galbenă? Când te gândești la o floarea soarelui, vine în minte galbenul strălucitor, dar floarea soarelui vin în multe alte culori, atât naturale, cât și colorate.

Dacă plănuiești o nuntă de vară, atunci ia în considerare cu siguranță un buchet de mireasă cu floarea soarelui. De fapt, de ce nu ai o temă întreagă de nuntă cu floarea-soarelui, care va arăta uimitor.

Nota

Dorim să vă informăm că produsele noastre din categoria ‘Flori Evenimente’ sunt create cu pasiune și pricepere. Fiecare buchet sau aranjament este personalizat pentru a se potrivi perfect cu evenimentul dumneavoastră special. Compoziția acestora poate varia în funcție de disponibilitatea florilor, sezonalitate și cerințele dumneavoastră specifice. Cu toate acestea, vă garantăm că fiecare buchet și aranjament va reflecta același nivel de calitate și frumusețe care caracterizează produsele noastre.

Pentru a vă ajuta să vă bucurați pe deplin de aceste momente speciale, livrăm personal florile la locația evenimentului și le așezăm cu grijă pe mese sau le livrăm la biserica. Așadar, vă puteți concentra pe bucuria momentului, fără griji suplimentare.

Dacă aveți cerințe speciale sau doriți să discutăm detaliile evenimentului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să creați evenimentul perfect, plin de frumusețe și eleganță.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin