Suna Whatsapp

Buchet de mireasa cu floarea soarelui

365,00 lei

TVA inclus
Descriere

Buchet de mireasa cu floarea soarelui

Un buchet de nuntă cu floarea soarelui adaugă o explozie vesela de culoare zilei nunții tale, sunt luminoase și însorite și atât de populare printre mirese. O floarea soarelui tradițională are un centru circular din care petale lungi izbucnesc în exterior. Denumirea științifică pentru o floarea soarelui este helianthus care în greacă înseamnă soare (helios) și floare (anthos).

Floarea-soarelui simbolizează adorația, loialitatea și longevitatea, o mare parte din semnificația floarea-soarelui provine de la omonim, soarele însuși. Petalele galbene strălucitoare sunt însorite și vesele, în timp ce centrele întunecate adaugă o notă de dramatism.

Aceste buchete de nuntă galbene însorite funcționează cel mai bine pentru o nuntă în aer liber și la țară, sau o temă de nuntă rustică.

Floarea soarelui poate fi cu ușurință asociată cu alte flori și verdeață proaspătă. Arată atât de drăguț cu tonuri de albastru și violet, cum ar fi eringium, lavandă, clematis. Știați că floarea soarelui nu este doar galbenă? Când te gândești la o floarea soarelui, vine în minte galbenul strălucitor, dar floarea soarelui vin în multe alte culori, atât naturale, cât și colorate.

Dacă plănuiești o nuntă de vară, atunci ia în considerare cu siguranță un buchet de mireasă cu floarea soarelui. De fapt, de ce nu ai o temă întreagă de nuntă cu floarea-soarelui, care va arăta uimitor.

Nota Produsul "Buchet de mireasa cu floarea soarelui" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. IMOD Flowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promitem ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii proprii, gratuit in Bucuresti.

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de mireasa cu floarea soarelui”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin