Suna Whatsapp

Buchet de flori cu bujori si oxypethalum

225,00 lei

TVA inclus
0,00 lei
  • Total: 0,00 lei
Descriere

Buchet de flori cu bujori si oxypethalum Dacă îți place ideea de a surprinde pe cineva special cu un buchet atemporal pentru aniversarea lui, bujorii sunt alegerea ideală. Ei servesc ca o amintire a dragostei și fericirii durabile pe care le împărtășiți. Bujorii sunt chiar asociați cu trăsături specifice bunăstării, cum ar fi compasiunea și sănătatea, ambele fiind sentimente pozitive de luat în considerare atunci când alegeți un buchet cu flori de vara frumos pentru persoana draga. Acest buchet de flori este compus din bujori coral charm, trandafiri si oxypethalum. Sunt flori de vara care se completeaza minunat cromatic si fac un buchet de flori perfect pentru orice ocazie. Acest Buchet de flori cu bujori si oxypethalum este potrivit indiverent de ocazie iar insotit de o felicitare cu un mesaj personalizat ii va transmite cele mai calde ganduri.

Nota Produsul "Buchet de flori cu bujori si oxypethalum" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de flori cu bujori si oxypethalum”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin