Suna Whatsapp

Bradut natural in miniatura

550 lei

TVA inclus

Stoc epuizat

Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Bradut natural in miniatura Pentru a capta magia Craciunului nu ai nevoie de un brad mare, ci de un brad plin de culoare si de esenta. Iti recomandam acest bradut natural in miniatura construit din crengute naturale de brad. Desi are dimensiuni reduse  isi poate gasi locul in centrul mesei festive si aduce cu sine atmosfera calda a sarbatorilor. Este un bradut inmiresmat, in care mirosul de brad se combina perfect cu mirosul feliilor uscate de portocala. Din punct de vedere estetic, reuseste sa faca o trecere prin toate elementele specifice ale Craciunului.  Globulete rosii, conuri de brad, flori de bumbac care amintesc de zapada si mici accesorii tematice, cum ar fi figurinele sub forma de ingerasi. Inaltime bradut aproximativ 80 cm.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin