Suna Whatsapp

Aranjamentul Stralucirea Sarbatorilor de iarna

185 lei

TVA inclus

Stoc epuizat

Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Aranjamentul Stralucirea Sarbatorilor de iarna Incepe sa semene mult cu Craciunul! Adauga o stralucire calda si magica decorului tau de sarbatori cu Aranjamentul Stralucirea Sarbatorilor de iarna.  O piesa centrala frumoasa de Craciun compusa din crengute de brad natural si pin. Accesoriile tematice, floarea de bumbac si mirosul de lamaie uscata il transforma intr-un aranjament perfect pentru a-ti infrumuseta casa de Sarbatori. Fie ca il pastrezi sau il faci cadou persoanelor dragi Aranjamentul Stralucirea Sarbatorilor de iarna va aduce magie. Lumanarile transforma atmosfera intr-una calda, de sarbatoare. Diametru cutie 14 cm, inaltime aranjament aproximativ 25 cm.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin