Suna Whatsapp

Aranjament De Flori Petrecere

(O recenzie client)

185,00 lei

TVA inclus
0,00 lei
  • Total: 0,00 lei
Descriere

Aranjament De Flori Petrecere Acest Aranjament De Flori Petrecere este compus dintr-un amestec plin de viață, potrivit pentru a sărbători orice moment. Cu o combinație de flori vibrante, acest aranjament floral in cutie aduce un strop de culoare și o explozie de emoție de îndată ce sosește. Aranjamentele florale in cutie sunt delicate si vor incanta indiferent de ocazie. Adauga un mesaj personalizat impreuna cu aceste flori de primavara colorate si ii vei transmite cele mai frumoase ganduri.

Nota Produsul "Aranjament De Flori Petrecere" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. IMOD Flowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promitem ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii proprii, gratuit in Bucuresti.

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron

1 recenzie pentru Aranjament De Flori Petrecere

  1. Oana

    Un aranjament delicat, menit sa surprinda placut! Multumita de aranjament, de comunicarea cu Imod Flowers si de livrare!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin