Suna Whatsapp

Aranjament Craciun cutiuta magica

270 lei

TVA inclus

Stoc epuizat

Garantia Florilor și Aranjamentelor IMOD Flowers

IMOD Flowers îți oferă garanția în realizarea și livrarea aranjamentelor.

Buchetele sunt realizate cu atenție folosind doar flori proaspete, în perfectă stare. Astfel, buchetul tău arată proaspăt și exclusivist.

Toate buchetele noastre sunt livrate în condiții de maximă siguranță ce păstrează florile vii și intacte.

Curierii IMOD Flowers sunt cei care transportă cu grijă buchetele, aranjamentele și le livrează destinatarilor în timpul dorit (pentru că știm cum florile ar trebui să ajungă la destinatar!)

Informatii livrare

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti - Ilfov.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Livrare gratuita
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Livrare gratuita
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
Descriere

Aranjament Craciun cutiuta magica Magia sarbatorilor se regaseste in sufletul fiecaruia. In fiecare iarna reuseste sa iasa si sa transforme casele, birourile si strazile in spatii calduroase, care te invita la contemplare. Aceasta cutie cu aranjament de Craciun concentreaza o doza maxima de magie si se potriveste oriunde ar fi pusa. Crengutele de brad natural contribuie la ambienta olfactiva. Figurina de ingeras contureaza caldura vizuala iar conurile si globuletele reusesc sa completeze un tablou perfect. Acest aranjament Craciun cutiuta magica este din crengute naturale de brad si il vei putea pastra pentru foarte multa vreme, fiind o ancora catre sentimentele calde din perioada sarbatorilor.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin