Buchetul de flori– Viața în roz

315,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori– Viața în roz

Oferă-i o combinație de sentimente într-un singur buchet de flori! Poți să îi transmiți pasiune, frumusețe și eleganță prin trandafiri, îi poți contura dragostea perfectă prin lalele, îi poți surprinde delicatețea prin minunatele flori de frezii și o poți îmbăta cu parfumul dulce al florilor de liliac.

Hortensiile și zambilele din buchet amplifică emoția și conturează drăgălășenia și frumusețea, dându-i buchetului substanță și făcându-l foarte complex.

Acest buchet este cadoul perfect pentru orice femeie. Culorile diafane care îl reprezintă o vor face să îl îndrăgească din prima iar miresmele sale îmbătătoare îi vor rămâne mereu în minte și o vor duce cu gândul la tine.

 

Nota Produsul "Buchetul de flori– Viața în roz" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-303 Categorii: , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori– Viața în roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0