Buchetul de flori Prețuire Diafană

980,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori Prețuire Diafană

Nu lăsa primăvara să treacă fără a le oferi persoanelor dragi un semn al aprecierii și al dragostei. Sunt atât de multe flori de primăvară pe care le poți oferi, încât este greu să alegi varianta potrivită. Să oferi câteva fire de trandafiri? Sau poate lalele albe? Liliacul pare a fi o variantă mai bună fiind atât de înmiresmat, însă orhideea pare că îl întrece.

Este greu să alegi, așadar îți propunem să le oferi pe toate. În buchetul „ Prețuire Diafană” am ales cele mai frumoase flori de primăvară pe care le-am strâns într-un aranjament floral plin de sensibilitate, puritate, inocență și pasiune.

Construit din trandafiri, minitrandafiri, flori de liliac, eustoma, lalele, orhidee, și ranunculus, acest buchet face pereche bună cu o cutie de ciocolată și își găsește locul în vaza oricărei femei.

Dacă vrei să transmiți prețuirea, oferă flori de 1-8 Martie, iar mulțumirea din ochii ei îți va confirma că ai luat decizia perfectă.

Dimensiuni buchet: 80 cm Lungime, 60 cm latime, forma ovala.

Nota Produsul "Buchetul de flori Prețuire Diafană" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-265 Categorii: , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori Prețuire Diafană”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0