Buchetul de flori „ PastelRose”

485,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori „ PastelRose”

Toate florile sunt frumoase, insa frumusetea fiecareia dintre flori pare sa paleasca in fata impresionantului trandafir. Trandafirul este cea mai veche planta ornamentala, asociata adesea cu puritatea si dragostea si adoptata drept simbol de o multime de oameni, case nobiliare  si institutii, de-a lungul timpului.Atunci cand vrei sa oferi un cadou si nu ai idei, trandafirul iti vine mereu in ajutor, fiind definitia cadoului perfect.Tocmai de aceea am creat acest buchet de flori, in care 31 de trandafiri in culori pastelate se unesc in misiunea de a face o persoana draga fericita. Este un buchet bogat, plin de mireasma, cu semnificatii puternice. Trandafirii albi, roz sau portocalii exprima romantismul, pasiunea, recunostinta si caldura sufleteasca.

Buchetul de flori PastelRose este un buchet simplu, insa prin simplitatea lui este un cadou memorabil, care va ramane mereu intiparit in mintea celei care il primeste.

 

Nota Produsul "Buchetul de flori „ PastelRose”" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-401 Categorii: , , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori „ PastelRose””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Whatsapp
0