Buchetul de flori „ Concentratie de iubire”

535,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori „ Concentratie de iubire”

Cum poti sa ii arati toata dragostea ta intr-un gest simplu? Ii oferi un buchet de flori. Buchetul de flori ” Concentratie de iubire ” este buchetul ideal, deoarece contine florile care exprima cel mai puternic sentiment, , trandafirii rosii, evidentiati prin nuante de roz, rosu sau lila.Buchetul de flori „ Concentratie de iubire” este un buchet spectaculos, pe care iubita ta il va pastra in minte si in suflet chiar si dupa ce florile vor fi de mult ofilite.

Povestea acestuia este spusa de urmatoarele flori:

  • Trandafiri. Trandafirul este floarea universala a iubirii. Ori de cate ori vrei sa oferi o floare persoanei iubite, trandafirul este alegerea normala;
  • Eustoma. Este o floare plina de farmec, prin care iti exprimi recunostinta si dorinta de a avea  o legatura vesnica;
  • Alchemillia. Este o floare frumoasa, de culoare galben-verzuie, care creaza detaliul de contrast in buchet.
  • Mathiola. La fel ca si trandafirul, este o floare care semnifica mereu afectiune. Nu exista alta floare care sa exprime mai bine ” Pentru mine vei fi mereu frumoasa! “
  • Astrantia roma. Buchetul este completat de cateva fire de Astrantia Roma, o floare care exprima tarie, curaj si protectie.

Acest buchet rosu contine iubire in forma concentrata, exprimata zile la rand prin mireasma si prospetimea florilor din el. Merita, asadar, sa i-l oferi persoanei iubite.

Diametru buchet aprox 65 cm.

 

Nota Produsul "Buchetul de flori „ Concentratie de iubire”" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-402 Categorii: , , , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori „ Concentratie de iubire””

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp