Buchetul Bogatia naturii

(O recenzie client)

210,00 lei

TVA inclus

Buchetul Bogatia naturii

Analizand acest buchet îți dai seama cât de bogată, frumoasă și colorată este natura. Este un buchet de flori în care curcubeul pare că a căzut, împrăștiind cele mai delicate nuanțe ale sale. Culorile diafane ale trandafirilor, hortensiilor, orhideelor și eustomei reușesc să inmoaie orice suflet și să invite la visare.

Cu acest buchet de flori primăvăratece poți să exprimi cele mai pure sentimente: dragoste, gingășie, încredere sau emoție.

Oferă-i buchetul Bogatia naturii unei persoane dragi și cu siguranță momentul va fi păstrat mereu în sufletul acesteia! Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a transforma câteva flori într-un moment de bucurie, ci doar de un impuls. Noi îți oferim impulsul.

 

Nota Produsul "Buchetul Bogatia naturii" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-350 Categorii: , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

1 recenzie pentru Buchetul Bogatia naturii

  1. Mihai

    🔝

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0