Buchet de flori Nebunie de alb

(O recenzie client)

255,00 lei

TVA inclus

Buchet de flori Nebunie de alb

Albul sugerează luxul prin simplitate, fiind o culoare aparent banala, care defineste foarte bine rafinamentul și este incărcată de simboluri. Nu degeaba este culoarea rochiilor de mireasă și este adesea percepută drept nuanță a purității.

Dacă vrei să îi oferi un mic simbol al purității, îți recomandăm acest buchet pe care l-am denumit „ Nebunie de Alb”. Este un buchet primăvăratic, compus din 35 de lalele albe, a căror unitate este amplificată de fire de Genista (Drobiță), o plantă cu flori galbene, care îi oferă personalitate buchetului și crenguțe de Eucalipt, un arbore veșnic verde, ce reprezintă cu succes ideea de trăinicie și sănătate.

Este un buchet simplu, care adună în el toată istoria lalelelor și numeroase povești de dragoste care le-au avut în prim plan.

Fără a fi un buchet costisitor, reușește să definească foarte bine eleganța, iubirea sincera și trăinicia sentimentului.

Nota Produsul "Buchet de flori Nebunie de alb" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-301 Categorii: , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

1 recenzie pentru Buchet de flori Nebunie de alb

  1. em.ailenei

    Foarte fain, lalele super fresh, nici macar o urma de uscaciune. Recomand 10/10.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0