Buchet cu Eustoma verde

(O recenzie client)

180,00 lei

TVA inclus

Carpe diem! Alege un buchet cu eustoma verde, o adevarata explozie de culoare alaturi de hortensia, trandafiri si orhidee. Forma rotunda si tonurile vesele imbie la bucurie.

Nota Produsul "Buchet cu Eustoma verde" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-45 Categorii: , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

1 recenzie pentru Buchet cu Eustoma verde

  1. Alois Niculescu

    Buchetul este foarte frumos, florile sunt proaspete si exact cit trebuie de imbobocite. Livrarea a fost foarte rapida si florile au ajuns in conditii foarte bune. Toate detaliile comenzii au fost respectate intocmai. Multumesc si voi cumpara sigur si in viitor.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Whatsapp
0