Buchetul de flori Prietenie trainica

375,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori Prietenie trainica , cu 27 de trandafiri Corai

Culoarea Corai este o culoare a comunicării pline de viață și a prieteniei necondiționate. Este, de asemenea, o nuanță a prosperității și a voioșiei.

Dacă vrei să îi oferi un cadou perfect persoanei dragi, indiferent că este o prietenă foarte bună, mama sau iubita, îți recomandăm acest buchet cu 27 de trandafiri corai. Este un buchet care nu are cum să nu atragă atenția prin nuanța sa deosebită și poate să îmbogățească aspectul oricărei încăperi.

Trandafirul este cea mai potrivită floare pentru cadouri, fiind folosit drept simbol al frumuseții și al eleganței încă din cele mai vechi timpuri.

Atunci când a fost pentru prima dată în Europa de către Alexandru cel mare a fost considerat o adevărată comoară, fiind cea mai prețioasă floare a momentului. Astăzi, valoare trandafirului nu mai este chiar atât de mare, însă această floare sensibilă și totuși extrem de trainică, rămâne o adevărată comoară care poate să exprime o mulțime de sentimente și trăiri fără niciun cuvânt.

Nota Frumusete, simplitate, si naturalete... aceste cuvinte descriu trandafirii. Fie ca veti alege unul dintre buchetele de trandafiri din floraria online Imodflowers, fie ca doriti unul aparte, va asiguram ca va fi deosebit! Buchetele de trandafiri pot fi personalizate cu numarul de fire dorit si culoarea preferata. Buchetele de trandafiri sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-300 Categorii: , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori Prietenie trainica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Whatsapp
0