Buchetul de flori Precious Heart

(O recenzie client)

345,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori Precious Heart reprezinta o expresie a iubirii. Are menirea de a face destinatarul sa se simta cu adevarat  special. Trandafirii rosii sunt inconjurati de texturile atragatoare ale lalelelor, hortensia si skimmia, toate frumos accentuate cu verdele frunzelor de eucalipt. Acest buchet de flori  este gata sa creeze o zi de nastere excelenta, un simplu Te iubesc sau o ocazie speciala din viata persoanei dragi.

Nota Produsul "Buchetul de flori Precious Heart" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-271 Categorii: , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

1 recenzie pentru Buchetul de flori Precious Heart

  1. Alina Trifan

    Buchetul este minunat! Florile f proaspete si aranjamentul waw! Multumiri si mult succes in tot ce faceti! Cu siguranta voi comanda si data viitoare tot de la voi!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp