Aranjament floral pentru botez baiat

(O recenzie client)

205,00 lei

TVA inclus

Acest aranjament floral pentru botez baiat propune o combinație armonioasa de trandafiri, hortensie, eustoma, mathiola in nuante de albastru, alb  si verde. Florile sunt incadrate intr-o cutie ce completeaza intregul decor, fiind o idee perfecta de aranjament floral pentru botez Baiat.Este acesorizat cu elemente specifice de bebelus.

Nota Produsul "Aranjament floral pentru botez baiat" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-278 Categorii: , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

1 recenzie pentru Aranjament floral pentru botez baiat

  1. Raluca Odoleanu

    Minunat ❤️ Nu ma saturam sa il privesc si sa il fotografiez din toate unghiurile. Stiu ca suna cliseu dar in realitate arata si mai frumos 🥰

    Florile bogate si proaspete, atat de frumos aranjate pana la cel mai mic detaliu. Un aranjament suuuper bogat si cochet, perfect pentru ocazia noastra – le-am propus prietenilor nostri sa fie nasii fiului nostru 😁

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Whatsapp
0