Suna Whatsapp

Buchet de flori Fericire Garantata

253,00 lei

TVA inclus

Buchet de flori Fericire Garantata

Unde am fi fără prietenii noștri care sunt mai mult ca antrenori de viață? Fie că avem nevoie de un sfat sincer sau doar de un umăr pe care să plângem, ei sunt acolo. Ofera acest buchet de flori Fericire garantata si asa le multumesti pentru că sunt sprijinul tau. Acest buchet de flori aniversare compus din hortensia roz, trandafiri si gura leului le va transmite toate gandurile tale de recunostinta. Acest buchet de flori este potrivit pentru orice ocazie: Flori de Martisor, Flori Aniversare, flori de Ziua Mamei.

Nota Produsul "Buchet de flori Fericire Garantata" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-1084 Categorii: , , , , , , , , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de flori Fericire Garantata”

Adresa ta de email nu va fi publicată.